Wij zijn een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites en intranet toepassingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van Iseries/ RPG programmatuur, functioneel ontwerp en technisch ontwerp.

Het ontwerpen en maken van een website/intranet oplossing, zoals u het in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen idee hebben hoe uw site eruit moet komen te zien of misschien wilt u het aan ons overlaten.

Wij leveren aantrekkelijke functionele websites. Flash intro's zijn heel erg leuk maar het wordt minder leuk als een bezoeker eerst iets moet downloaden om uw site te kunnen bekijken. Het gaat erom dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product en niet op allerlei bewegende animaties met vaak schreeuwende kleuren.

Ook kunnen wij de vertaling verzorgen van uw website van het Nederlands naar het Engels. Uiteraard werken wij met gerenommeerde vertalers. Tevens kunnen wij u van alles uit handen nemen zoals het registreren van uw domeinnaam, het behandelen van uw e-mail en natuurlijk het onderhouden van uw website.

Juist de oplossingen die nu onmogelijk lijken vragen om een creatieve benadering. Dit is waar echte innovatie ontstaat. Iets unieks, waarmee uw organisatie de voorsprong behoud op de concurrentie. Voor ons zijn dit de mooiste opdrachten: Wij doen graag het moeilijke werk om het u makkelijk te maken.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.